Glenna Andersen måtte ta hansker og drakt fra André Hansen.

Sola stod på for fullt i Bergen og alt lå til rette for en fantastisk kamp i Bergen.

Disse startet dagens kamp mot Brann:
Hansen, Glenna Andersen, Ivancevic, Miettinen, Baccay, Owusu, Jørgensen, Svendsen, Bang-Kittilsen, Ingebrigtsen og Tewelde.

Brann styrte mye av spillet i førsteomgangen og etter 10 minutter spilte de seg pent frem til kampens første sjanse. Bård Finne får en kjempemulighet fra 14-15 meter, men Tony Miettinen viser offervilje og blokker skuddet.

Etter 25 minutter spiller hjemmelaget nok en gang gjennom Odd-forsvaret også denne gang er det Bård Finne om får muligheten. Han pirker ballen forbi André Hansen som såvidt er borti Finne med skuldra. Dommer peker på straffemerket og etter et par minutter med VAR-sjekk får Kornvig gå frem. Dansken setter ballen kontant i mål. 1-0.

Odd har et par kontringsmuligheter gjennom omgangen, men var ikke presise nok til å utnytte mulighetene.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Etzaz Hussain kom inn for Ivancevic i pausen. Solo Owusu gikk dermed ned som stopper og vi stilte samme lag som vi gjorde i Molde.

Brann fortsetter å styre spillet utover i den andre omgangen også. Tony Miettinen fortsetter å være sentral i egen boks og Dokken gjør kampens andre bytte når Njie erstatter Ingebrigtsen etter 65 minutter.

Dokkens menn spiller seg inn i kampen, men slet med å skape de store sjansene. Det førte til nye bytter. Midtskogen og Syver Aas erstatter Bork Bang-Kittilsen og Tobias Svendsen. Sistnevnte spilte en meget god kamp.

I det 84 minutt er Odd veldig nære scoring. Jørgensen stikker Aas gjennom Brann-forsvaret. Aas får lagt inn på Tewelde som skyter, men Dyngeland hang med på notene.

Jesper Skau erstatter en sliten Filip Jørgensen et par minutter før slutt.

Så oppstår det en veldig spesiell situasjon i Bergen. André Hansen blir nødt til å forlate banen med skade, men Odd har brukt alle byttene sine. Unggutten Casper Glenna Andersen må dermed avslutte kampen som keeper og vi var en mann mindre de siste 5.

Publikummet i Bergen vil teste unge Glenna Andersen og roper "skyyyyt" ved alle anledninger, de får ønsket sitt oppfylt når innbytter Heggebø fyrer av fra et par meter. Glenna Andersen er på ballen, men makter ikke stoppe skuddet. 2-0.

Kampen ebber ut og det ender til slutt 2-0 i Bergen.

Det ble bare nesten i Bergen, men det er nye muligheter allerede på onsdag. Da tar vi turen til Porsgrunn for å møte Pors til andre runde i cupen.

Neste hjemmekamp er søndag 28. april. Da kommer Viking på besøk.