Annonse:

Over 50 Oddere brutkte fridagen på bortetur til Sandnes. Til tross for god støtte og kul TIFO fra tribunen, ville det seg ikke på bortebane.

Odd stilte med følgende lag:
Klausen, Glenna Andersen, Ivancevic, Baccay, Jørgensen, Aas, Svendsen, Ingebrigtsen, Midtskogen og Tewelde.

Ivancevic sendte Odd videre i cupen forrige uke og det tok bare åtte minutter før serberen markerte seg igjen. Ingebrigtsen slo en god dødball inn mot en våken Ivancevic som satte inn kampens første scoring. 0-1!

Hjemmelaget svarte etter 19 spilte minutter. De lyseblå hadde marginene på sin side og spilte seg gjennom Odds 16-meter. Bak i feltet står unggutten Daniel Braut og hamrer inn reduseringen. 1-1.

En rotete omgang hvor det skjer mye i begge bokser. Odd får to cornere på rad og etter den andre corneren havner ballen hos Syver Aas, unggutten slår inn mot en ensom Skau som header i stanga. Faniel Tewelde er på rett sted til rett tid og setter returen i mål. 1-2!

Det ga seg ikke der, for etter 34 minutter scorer hjemmelaget nok engang. Denne gangen er det veteranen Tommy Høiland som spiller en lekker pasning gjennom til Kvernstuen. Klausen redder Kvernstuens første forsøk, men makter ikke stoppe returen fra samme mann. 2-2.

På overtid i førsteomgang setter Nyhagen inn omgangens femte scoring og Sandnes Ulf går til pause med ledelsen. 3-2.

Lagene gikk til pause på stillingen 3-2.

Etzaz Hussain og Tony Miettinen erstatta Svendsen og Skau rett før timen spilt.

Etter 64 minutter økte hjemmelaget ledelsen nok engang. Det sprekker opp bakover for Odd og Kvernstuen går fra egen banehalvdel og setter ballen i målet bak Peder Klausen. 4-2.

Kampens andre omgang fortsatte i samme tempo som den første. Bare tre minutter etter Kvernstuen satte inn 4-2, reduserte Odd til 4-3 når Ivancevic scorer sitt andre for dagen. 4-3!

Kaoset ville ingen ende ta, 71 minutter var spilt da den tidligere Juventus-spilleren Vajebah Sakor scoret kampens syvende mål på brassespark. 5-3.

Thomas Rekdal kom inn for Syver Aas 15 minutter før slutt.

I det 80. minutt kommer Midtskogen seg gjennom forsvaret til Sandes Ulf, men rekker ikke avslutte før han blir taklet bakfra. Dommeren pekte på straffemerket.
Tewelde går frem og setter ballen selvsikkert i mål fra 11-meters merket. 5-4!

Det ender tilslutt med tap og cupexit i Sandnes.

Vi takker de tilreisende for god støtte og ønsker revansje mot Fredrikstad på søndag!