Ny episode med Jone Samuelsen

I den nyeste episoden av Oddcast får vi æren av å høre fra en ekte Odd-legende, Jone Samuelsen.

Annonse:

Episoden er full av historier, refleksjoner, og minner fra Jones tid i Odd og norsk toppfotball, og gir et unikt innblikk i livet til en spiller som har preget klubben i over et tiår.

Samuelsen, som kom til Odd i 2010, deler blant annet hvordan han, nesten ved en tilfeldighet, endte opp i Skien på grunn av litt Åge Hareide, litt Egil Østenstad, og sin egen vilje til å hoppe på første og beste tilbud. Det skulle vise seg å bli starten på en lang og suksessfull karriere i klubben.

I episoden snakker vi også om Jones legendariske heading fra 58 meter mot Tromsø, som senere havnet i Guinness rekordbok, og hvordan det føltes å bli tatt opp i landslaget som Odd-spiller. Vi får høre om hans tanker om fotballens utvikling, både i Odd og internasjonalt, og hvordan han har vært med på å forme unge talenter i klubben gjennom sin rolle som mentor og trener.

Blant de mange interessante temaene som blir diskutert er også hvordan det var å bli 40 år, hva han har lært gjennom årene som fotballspiller, og hans planer fremover som både lærer og fotballmann.

Lytt til Spotify

Lytt til Apple

Annonse fra Eliteserien: