Odd tar turen til Nordmøre

Til søndag er det ny bortekamp, og denne gangen går turen til Møre og Romsdal for å møte Kristiansund.

Annonse:

Med få kamper igjen av sesongen, kan hvert poeng bli avgjørende for vår fremtid i Eliteserien. Søndag reiser vi til Kristiansund for å kjempe om tre viktige poeng, og vi går inn i kampen med fornyet selvtillit etter forrige helgs sterke seier mot Tromsø.

Hovedtrener Kenneth Dokken er klar på hva som må til for å få med seg poeng fra Kristiansund:

- Nøkkelen er enkel: Vi må være lojale, disiplinerte og hardtarbeidende. I tillegg må vi bruke ballen godt og skape nok situasjoner i Kristiansunds boks for å kunne score mål. Skal vi vinne, må vi score mål, sier Dokken.

Laget er innstilt på å bygge videre på det positive fra Tromsø-kampen. Seieren var et løft både for spillerne og for supporterne, og Dokken trekker frem betydningen av den:

- Å vinne på hjemmebane er alltid viktig. Det gir både laget og fansen en god følelse. Seieren var ikke bare flaks – vi viste dyktighet i flere situasjoner, spesielt Kjetil Haug med sine redninger og Torgeir Børven med den avgjørende scoringen," sier han.

Samtidig vet vi at Kristiansund er sterke på hjemmebane, og at det blir en tøff kamp. Kristiansund vil være ivrige etter å slå tilbake etter 0-4-tapet mot Molde sist onsdag. De ligger på 10. plass med 25 poeng, og et nytt tap vil gjøre deres situasjon i nedrykksstriden enda vanskeligere.

Sheriff Sinyan, som har hatt en sentral rolle i forsvaret de siste kampene, er klar på at det blir viktig å holde fokus hele veien.

- Vi må være lojale, disiplinerte og hardtarbeidende. Det er først da vi kan få resultatene vi trenger. Vi går inn med troen på at vi kan vinne, men vi vet det blir en tøff kamp, sier Sinyan.

Tett i bunnen

Vi befinner oss for øyeblikket på 16. plass, men med like mange poeng og lik målforskjell som Lillestrøm. Det er kun fire poeng som skiller oss fra 9. plass, og laget er innstilt på å bygge videre på den gode innsatsen fra Tromsø-kampen. Skulle vi klare å hente tre poeng mot Kristiansund, kan vi potensielt klatre opp til 12. plass, gitt at resultatene i de andre kampene går vår vei.

Sist vi møtte Kristiansund, endte det 1-1 på Skagerak Arena. Historisk sett har vi hatt få seire på Nordmøre Stadion, men vi reiser nordover med troen på at vi kan få med oss et sterkt resultat denne gangen også.

Vi ser frem til en tøff, men viktig kamp, og vi er klare for å kjempe for hvert poeng.

Annonse fra Eliteserien: