Odd U19 klare for semifinale mot Haugesund i OBOS Nasjonal G19

Torsdag kl. 14.00 tar Odd U19 imot Haugesund på Skagerak Arena i den første semifinalen i OBOS Nasjonal G19-sluttspillet.

Annonse:

Odds U19-trener Erik Krokvik er fornøyd med hvordan laget har prestert denne høsten:

– Vi har jevnt over hatt en god høstsesong. Noen meget gode kamper spillemessig både i 3. divisjon og spesielt hjemme mot Molde i Nasjonal G19-kvartfinalen, samtidig som vi også har hatt et par kamper hvor vi ikke har vært helt på vårt beste, forteller Krokvik.

Selv om flere spillere har gjort det bra, ønsker Krokvik å holde fokus på lagprestasjonene:

– Jeg vil helst ikke trekke frem enkeltspillere. Vi fungerer best som et lag, og det er helheten som gir oss suksess, understreker han.

Haugesund som motstander

Odd møter et Haugesund-lag de ikke har spilt mot tidligere, og Krokvik forventer en tøff utfordring:

– Det virker som en solid motstander, og de har fortjent plassen i semifinalen. De har flere gode offensive spillere som vi må håndtere godt. Samtidig er det viktig at vi klarer å dominere spillet med ballen slik vi ønsker, sier Krokvik.

Forberedelsene mot semifinalen

Med et tett kampprogram har laget måttet balansere flere utfordringer de siste ukene, men fokus har vært tydelig på å prestere godt i begge turneringene.

– Det har vært mange kamper på kort tid. Vi forberedte oss først til kampen mot Pors, og de siste to dagene har vi hatt fullt fokus på Haugesund, forklarer Krokvik.

Målet: Hele veien til finalen

For Odd U19 er målet klart – de vil gå hele veien i sluttspillet.

– Vi har et mål om å komme så langt som mulig, helst hele veien til finalen. Denne første semifinalen er viktig, men vi må også være i en god posisjon til returoppgjøret i Haugesund om et par uker, sier Krokvik.

Noen skader i troppen

Laget er stort sett skadefritt, men Krokvik melder om noen få forfall:

– Vi har et par skader, og en spiller er på landslagssamling. Ellers er alle klare til kamp, avslutter Krokvik.

Odd U19 håper på god støtte fra tribunene når de møter Haugesund i en avgjørende semifinale som kan bringe dem nærmere finalen i OBOS Nasjonal G19-sluttspillet.

Det er gratis inngang på denne kampen og man benytter inngang 1. 

Kampdetaljer

  • KAMP: Odd U19 - Haugesund G19

  • DATO: Torsdag 28. september

  • TID: 14:00

  • STED: Skagerak Arena

Annonse fra Eliteserien: