odd-25mai-026

WAAGE TAR OVER ODD KVINNER

Annonse:

Erik Waage har siden januar 2021 vært trener i Odds utviklingsavdeling, og flyttet da hjem igjen etter flere trenergjerninger i hovedstaden. Det siste halvannet året har han vært trener for det nyopprettede U15-samarbeidet mellom Odd, breddeklubbene og NFF Telemark. Når Even Vala nå ønsker å tre tilbake fra hovedtrenerjobben i Odd Kvinner, har Waage takket ja til å bli klubbens nye hovedtrener ut sesongen 2024. Han starter i jobben allerede 1. mai.

Erik skryter av årene i klubbens utviklingsavdeling.

«Jeg har hatt tre og et halvt fantastisk flotte år i utviklingsavdelingen i Odd. Jeg har fått muligheten til å jobbe med gode fotballspillere og blitt kjent med mange bra folk. I tillegg har jeg vært så heldig å få være i et veldig godt miljø; både i utviklingsavdelingen, i klubben ellers og i samarbeidet med både TTU/TTG og NFF Telemark. Tiden har vært veldig lærerik og jeg er veldig takknemlig. Jeg er også veldig glad for at Odd legger til rette for at jeg nå kan overta Odd Kvinner.»

Han tar over etter Vala som har ledet Odd Kvinner til opprykk, hvor klubben nå har et mål om å beholde plassen og etablere seg i 1. divisjon.

«Jeg er veldig ydmyk for å nå overta etter Even Vala som har gjort en fantastisk jobb over mange år med disse jentene. Det kommer til å gå fort nå med tett kampprogram, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med spillerne og trenerteamet, samt komme inn med mine tanker og ideer. Første møte med jentene blir allerede på trening i morgen tidlig, og på lørdag er vi klare for kamp når Fortuna Aalesund kommer til Skagerak Arena», avslutter Waage.

Odds Utviklingsavdeling ønsker å takke Erik for strålende innsats for klubben og ønsker han masse lykke til i sin nye jobb.  

Annonse fra Eliteserien: