Bli bedre kjent med "løven"

Storfornøyd med at prøvespillet endte opp med kontrakt.

Annonse:

Etter at en måneds prøvespill var fullført og vellykket var det klart at Abduljeleel Abdulateef ble signert. En avtale nigerianeren selv er storfornøyd med.

Han har spilt i den nigerianske klubben Bison, og er både stolt og fornøyd med kontrakt i Odd.

- Det har vært fantastisk. Jeg har blitt veldig godt tatt imot, og det føles allerede som å være en del av en familie. Fasilitetene er også veldig gode. Det begynner å komme seg i Nigeria også, men dette er noe helt annet, forteller den ferske Odd-spilleren.

Stor tro på lagkameratene

Han er klar på at det er mye kvalitet i gruppen, og troen på å unngå nedrykk absolutt er der.

- Kenneth (Dokken) er selvfølgelig ikke fornøyd med at vi ligger der vi gjør, og vi jobber steinhardt hver eneste dag på feltet for å gjøre noe med det, forteller Abdul.

Han ser frem til å kunne bidra på laget.

- Jeg har troen på at jeg kan bidra stort. Jeg vet hva jeg er god på, jeg er rask, kan drible og kan skyte, forteller Abdulateef.

Selv om laget ligger på sisteplass er ikke det noe Abdulateef tror vil vare lenge.

- Vi jobber ikke bare hver uke, men hver dag og hver natt for å gjøre noe med situasjonen. Jeg har troa på spillerne og jeg vet at vi kommer til å komme oss ut av sumpen vi er i, konstaterer Abdulateef.

I den kommende kampen mot Tromsø har nigerianeren all tro på et positivt resultat.

- Jeg tror det er en kamp vi kan vinne, og en kamp vi må vinne. Vi kommer til å pushe hardt fremover for å komme oss på beina igjen, avslutter Abdulateef.

Annonse fra Eliteserien: