Dramatisk oppgjør i Stavanger: Kenneth Dokken oppsummerer kampen

Et poeng ble med hjem til Skien etter en spinnvill fotballkamp på SR-Bank Arena mot Viking. Med hele seks mål og nervepirrende sluttminutter, er det klart at de to oppgjørene mellom Odd og Viking denne sesongen har levert på spenning.

Annonse:

En spinnvill kamp
Kenneth Dokken er fornøyd med ett poeng, men innrømmer også at det er en viss skuffelse over å miste seieren på overtid.

– Som du sier, det er jo en spinnvill kamp. To kamper mot Viking, der det har blitt skåret 12 mål og det har blitt nervepirrende helt til slutt. Forrige gang var det vi som skåret på slutten, i dag var det Viking. Totalt sett har det vært to jevne kamper, sier Dokken.

Kampens utvikling
Selv om kampen endte 3-3, mener Dokken at laget kan være stolte over prestasjonen.

– Sånn som kampen utvikler seg, skal vi være fornøyde med ett poeng. Men når vi er så nære tre poeng, er det selvfølgelig skuffende. Men over 100 minutter, så er det ene poenget bra for oss, forklarer han.

En lagprestasjon med høy moral
Dokken er spesielt imponert over lagets innsats og mentalitet under press.

– Det er en fantastisk gruppe med både kvalitet, hjerte, og oppofrelse. Disiplinen står til terningkast seks, sier han stolt.

Han peker også på at denne kampen, og de foregående, viser at laget er klare for innspurten i Eliteserien.

– Vi har hatt en seier, to uavgjort og et tap på de siste fire kampene. Jeg synes det har snudd før denne kampen. De gutta som sitter i garderoben er klare for oppgaven videre.

Neste kamp er søndag 27. oktober kl. 17.00 mot Lillestrøm. Hvis du vil ta turen for å støtte gutta, så kjøper du billett her

Annonse fra Eliteserien: