Dramatisk uavgjort i Stavanger

Odd tok med seg et svært viktig poeng tilbake til Telemark etter en dramatisk 3-3-kamp mot Viking på SR-Bank Arena. Kampen bød på sene mål, VAR-drama og høy intensitet fra start til slutt.

Odd åpnet sterkt og tok ledelsen tidlig i kampen. Et hjørnespark fra Etzaz Hussain skrudde seg rett i mål via Viking-keeper Magnus Rugland Ree, noe som ga Odd en tidlig 1-0-ledelse etter 15 minutter. Kort tid etter doblet Sheriff Sinyan ledelsen da han headet inn et langt innkast fra Sondre Solholm Johansen. På dette tidspunktet så det lyst ut for Odd, som kontrollerte kampen godt.

Viking kom seg inn i kampen igjen rett før pause. Henrik Heggheim reduserte til 2-1 etter 35 minutter, og kampen var åpen før andre omgang.

Andre omgang startet med et høyt press fra Viking, som jaktet utligning. Lars-Jørgen Salvesen sikret 2-2 for hjemmelaget med et kontant skudd etter en retur fra tverrliggeren, og kampen sto og vippet.

Det var Odd som nok en gang tok føringen i det 90. minutt, da Bilal Njie utnyttet en misforståelse mellom Viking-forsvaret og keeper Rugland Ree og enkelt satte ballen i mål til 3-2.

Men i det 95. minutt sørget Nicholas D'Agostino for at Viking sikret ett poeng. Hans heading fra kort hold etter et innlegg fra Christian Cappis endte kampen 3-3.

Odd tok dermed med seg ett svært viktig poeng hjem til Telemark etter en kamp som svingte frem og tilbake, og som kunne ha endt begge veier.