Drømmedag på Skagerak Arena

I samarbeid med Sparebank1 Sørøst-Norge fikk unge Tollnes-gutter en solid overraskelse tirsdag ettermiddag.

Annonse:

Spillerne på Tollnes G12 møtte spente og håpefulle opp på klubbhuset tirsdag ettermiddag. De hadde fått beskjed om at de skulle få en overraskelse, men ante lite om hva som kom til å skje. Sponsoransvarlig i Sparebank1 Sørøst-Norge, Lars Skau, møtte de håpefulle i garderoben sammen med Odd-spillerne Abel Stensrud og Jesper Skau. Sammen satte de seg på bussen i retning Skagerak Arena.

Etter en guidet omvisning på stadion kom etter hvert Paco og resten av A-lagstrenerne inn i garderoben og fortalte om hva som skulle gjøres på økta. 

"Nå skal vi ha en A-lagsøkt", innledet Paco. Han gjennomgikk økta, før spillerne gikk ut på banen til Eliteserie-hymnen.

Trenerne for Tollnes G12 er Marcus Holthe Kvam og Jan Martin Fredriksen Kvam. De ble imponert over seriøsiteten og tilstedeværelsen til A-lagstrenerne.
"Dette er veldig kult. Det er imponerende at Odd bruker så mye ressurser og tid på et G12-lag fra Tollnes. Fram til nå har det vært helt rått. Det er bare å se på ansiktene til gutta ute på banen, sier de og peker mens Paco dirigerer spillerne ute på Skagerak Arena."

Etter treningsøkta ble det brus og pizza på hele gjengen. Åmund Røsholt forteller viktigheten av slike tiltak.

"Vi ønsker jo å gi tilbake til breddefotballen, og vise hva vi driver med her. Mange vet kanskje ikke hva som ligger bak det de ser her under en eliteseriekamp. Målet er å gi dem et lite innblikk, både når det gjelder trening og hvilket fokus man må ha, og et glimt av drømmen. De som vil spille for a-laget til Odd en gang, får kanskje enda mer lyst på den drømmen nå. Eller de som nå er usikre på om de vil fortsette å spille fotball, at de får den ekstra lille gnisten til å fortsette. Klarer vi – sammen med banken – å få til det, er det helt topp," sier Røsholt.

Se bilder fra drømmedagen her:

Annonse fra Eliteserien: