Kaptein Steffen Hagen: – Et viktig poeng på bortebane

Et poeng på en vanskelig bortebane mot et medaljejagende Viking er ikke til å kimse av. Etter en hardt kjempet 3-3-kamp på SR-Bank Arena, oppsummerer kaptein Steffen Hagen prestasjonen på banen:

Annonse:

– Jeg synes vi gjør en veldig god kamp, forsvarer oss godt og er ganske effektive. Vi skulle gjerne hatt tre poeng når vi scorer så sent, men vi er gode nok til å stå imot. Vi tar med oss poenget her, og så må vi jobbe på videre.

Med en intens stemning på stadion og over 10.000 Viking-supportere som skapte trykk, er Hagen fornøyd med hvordan laget håndterte situasjonen:

– Det er gøy å spille når det er mye stemning og trykk fra tribunen. Jeg synes vi ikke lar oss påvirke så mye av det, men jeg er litt skuffet over at dommerne lar seg påvirke og stresser opp når publikum buer. Men det er sånn det er på bortebane.

Kapteinen er tydelig på at Odd-laget ikke har tenkt å gi opp i kampen for å sikre plassen i Eliteserien:

– Vi er ikke døde enda, og vi har ikke tenkt å dø i det hele tatt. Her må vi jobbe på videre, og det har vi tenkt å gjøre.

Odd tar med seg ett viktig poeng tilbake til Skien og ser frem mot neste utfordring. Laget er klare til å kjempe videre for å sikre Eliteserie-plassen.

Annonse fra Eliteserien: