KFUM sterkest på Falkum

Søndag ettermiddag er det kamp på Skagerak Arena igjen. KFUM er dagens gjester.

Det er duket for ny hjemmekamp på Skagerak Arena. Og nyopprykkede KFUM er dagens gjester. De ligger foreløpig på 7. plass og har imponert mange denne sesongen.

Verdt å merke seg er at verken Ishaq Abdulrazak eller Filip Jørgensen er med til denne kampen. Jørgensen fikk sitt gult kort nummer fire da han ble dømt for filming i forrige kamp, borte mot Kristiansund.

De første 15 minuttene har vært jevnspilte uten de store sjansene, og begge lagene er virkelig påskrudde fra start.

BORK BANG-KITTILSEN! Etter 17 minutter skal det løsne. En godt slått corner fra Espen Ruud går i bakhodet på Bork Bang-Kittilsen og det står 1-0!!!

Odd har vært veldig gode etter ledelsen, men med 28 minutter spilt kommer det en feilpasning fra Espen Ruud, der KFUM bryter, og Moussa Njie er nådeløs når skuddmuligheten byr seg. Fasiten er 1-1 etter snaue halvtimen spilt

Det er «Kåffa» som tar mer over etter utligningen, og store deler av spillet foregår nå på Odd sin banehalvdel.

Kun fem minutter før pause kan vondt bli til verre, og de sorte og hvite får en helt korrekt straffe imot. KFUM sin straffeskytter er sikker i sin sak og setter inn 1-2.

Odd skaper ikke stort mer, og til tross for en god start, går de til pause med 1-2.

Til andre omgang gjør Odd ett bytte, da er det veteranen Espen Ruud som går ut, og Leon Hien kommer inn.

Etter bare fem minutter spilt av andre omgang må Odd gjøre et nytt bytte. Denne gangen er det Bork Bang-Kittilsen som må ut, og Syver Aas kommer inn.

Det bølger mye fram og tilbake det første kvarteret, uten at det kommer noen store sjanser til noen av lagene. Det nærmeste noen av lagene har vært er Syver Aas som får ballen på 7-8 meter, men han bruker for lang tid med ballen og det blir ingenting ut av det.

Med under 20 minutter igjen av kampen kommer det en krempasning gjennom til KFUM sin spiss og det står 1-3. Samtidig gjør Odd også et nytt bytte. Ut går Bilal Njie, og inn kommer Oliver Jordan Hagen.

Med 10 minutter igjen gjør Odd sine to siste bytter. Alexander Fransson og Tobias Svendsen går ut, og Ole Erik Midtskogen og Zakaria Mugeese kommer inn.

Vertene presser mer og mer, men det kommer foreløpig ingen avslutninger fra presset. Det kommer to cornere rett etter hverandre, der Syver Aas får skutt fra en av de, men KFUM her god kontroll.

En liten sluttspurt holder ikke, og det blir et nytt tap for de sorte og hvite. Flaks for Odd, så har også de andre lagene i bunn av tabellen avgitt poeng denne runden.