Odd leverte godt tross tap på Lerkendal

Det endte med tap i årets første bortekamp.

Annonse:

Rosenborg var det førende laget det første kvarteret, men Odd sto godt imot presset til hjemmelaget. Etter dette fortsatte Rosenborg å trille ball, men Odd hadde god kontroll bakover. Etter omtrent en halvtimes spill kom Rosenborg igjennom og satt ballen i mål, men ble avblåst for offside. Tre minutter senere kom scoringen til vertene. Erlend Dahl Reitan slo lavt inn i feltet til Noah Jean Holm som bredsidet ballen i mål fra kloss hold, til 1-0 ledelse for hjemmelaget.

Utover dette var 1.omgang preget av lite sjanser og mye ballinnhav.

Etter hvilen tok Odd mer initiativet i kampen. 10. minutter ut i den 2. omgangen fikk Odd sitt andre hjørnespark, som endte i to store muligheter. Først med Solomon Owusu som skjøt ballen i tverrligger, før Filip Jørgensen kom med et volleyskudd som ble reddet av André Hansen, før den gikk i stolpen og ut. Odd fortsatte å produsere gode muligheter etter pause, men maktet ikke å score.

Etter halvspilt omgang kom Noah Holm til et godt skudd, men Leopold Wahlstedt var raskt nede i hjørnet og avverget scoring med en fantastisk redning.

Med tjue minutter igjen å spille kom Tobias Lauritsen igjennom etter godt angrepsspill, men ble stoppet av en våken André Hansen i RBK-buret. Mot slutten av kampen presset Odd på for en utlikning og innbytter Abel Stensrud kom til en god mulighet, men skuddet ble for svakt og reddet av André Hansen.

Det endte 1-0 til Rosenborg og tap i årets første bortekamp. Neste kamp er mot Viking på Skagerak Arena mandag 18.4. kl. 1800. Vi håper å se dere der.