Poengdeling på Skagerak Arena

En solid kamp av Odd, gjør at vi tar ett poeng mot gulljaktende Viking.

Annonse:

Det er spilt 5 minutter og Viking tar ledelsen på Skagerak Arena. Viking vinner ballen høyt i banen, Viking spiller Sander Svendsen prøver å finne Lars-Jørgen Salvesen rett ved sekstenmeteren, men spiller en dårlig ball som går rett til Sondre Solholm. Klareringen til Solholm er dårlig og han treffer en Viking spiller, og ballen går derfor i beina til Sander Svendsen som legger den hardt langs bakken på bakerste stolpe der Harald Tangen står helt alene og sentrer ballen i det nokså åpne målet.

Etter 20 spilte minutter er det en veldig jevn kamp som spilles, Viking har mye ball og er gode på gjenvinningen. Odd er gode på press spillet sitt, og Viking sliter med å skape noe stort foran mål.

26 minutter er spilt og Odd utligner til 1-1. Filip Jørgensen med en nydelig ball igjennom til Mikael Ingebrigtsen som sniker seg mellom stopper og beck, han får videre spilt den 45 mot Mugeese, men Viking stopper Sondre Langås kommer først på ballen, og setter den i egent mål.

Etter utlikningen er det Odd som er best. Gode kombinasjoner har ført til to gode mål sjanser, og klart dominans på ballbesittelsen. Odd spiller seg hverandre gode, og er flinke til å bruke hele bredden. I tillegg til godt press spill, som stresser Viking spillerne.

Dommer blåser av første omgang ved stillingen 1-1. En første omgang der Odd har vært klart best, og har levert en solid første omgang.

To tente lag som kommer inn til andre omgang, begge lag presser høyt og viser stor interesse for å ta med seg alle tre poengene. Det skapes lite foran mål fra begge lag, men det er en enorm kriger kamp i det klokken nærmer seg 60 spilte minutter

Kampbilde har endret seg lite etter 75 spilte minutter, det er to lag som viser vilje og løpskapasitet, men det skapes lite foran mål. Viking tar mer over kampen, og styrer mye av banespillet. Odd viser god defensiv struktur og er solide foran egent mål.

Odd har lagt seg mer defensivt de siste minuttene, og lar Viking få holde mye på ball. Viking har noen små sjanser, men Odd rydder unna det Viking kommer med.

Odd holder kampen ut, og dommer blåser av ved stillingen 1-1. Odd viser en god første omgang med flotte kombinasjoner, og bruk av banens bredde. Andre omgang blir en kriger kamp av begge lag, før de siste ti minuttene der Odd legger seg defensivt og lar Viking styre mer av kampen. Odd er solide i forsvar og viser stålkontroll foran egent mål. Begge lag tar derfor med seg ett poeng fra Skagerak Arena denne lørdagskvelden.