Seier mot Arendal

Det er landslagspause, og i den anledning benyttes muligheten til en treningskamp. Dar er det Arendal som er dagens gjester

Det er viktig å holde laget i kampform inn mot den viktige avslutningen på Eliteserien. Odd stiller med tilnærmet fullt lag i dagens treningskamp. Verdt å merke seg er også at tidligere Oddspiller Vegard Bergan starter for Arendal.

Odd møter et lag som står godt i sin defensive ramme. Etter kun tre minutter spilt får Tobias Svendsen en smell, og holder seg til kneet. Det var ingen som var borti han i situasjonen, så det er ikke en støtskade. Vi krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig. Tobias Svendsen må bytte, og Syver Aas kommer inn.

Odd får ved flere anledninger presset Arendal bakover i banen, men det kommer ikke de store farlighetene ut av det de første 10 minuttene.

Arendal har kommet seg mer inn i kampen, og etter en periode på fem minutter der de styrer mye. Har Odd igjen tatt over spillet.

Etter 22 minutter skal det løsne for de sorte og hvite. Et godt slått frispark fra Syver Aas treffer panna til Leon Hien, og det står 1-0.

Etter halvtimen spilt har kampen vært ganske sjansefattig. Med unntak av en 5 minutters periode, har ikke Arendal vist seg noe frem. Odd har hatt god kontroll på kampen utenom, men det her ikke kommet noen store sjanser foruten målet til Leon Hien.

Arendal får en kjempemulighet på tampen av omgangen, men Kjetil Haug og Steffen Hagen er våkne defensivt, og det blir en corner. Kjetil Haug glipper ballen på corneren og det var potensiale til å bli en farlig situasjon, men forsvaret får ryddet unna.

Det blir en del slurv i forsvarspillet rett før pausen, men Odd er heldig og det blir ikke noen sjanser ut av det. Lagene går til pause på 1-0.

Det gjøres et bytte i pausen. Josef Baccay, og inn kommer Samuel Skree Skjeldal.

Andre omgang fortsetter i samme spor som første. Det er Odd som har ball, og styrer spillet, mens Arendal blir løpende imellom.

Etter 60 minutter bytter Arendal alle utespillerne sine, og Odd gjør fire bytter. Sondre Solholm Johansen, Leon Hien, Alexander Fransson og Syver Aas går ut. Inn kommer Espen Ruud, Ole Erik Midtskogen, Bilal Njie og Oliver Skaug.

Etter 68 minutter kommer Odd sin første ordentlige sjanse i omgangen. Filip Jørgensen slår en god tversover til Samuel Skree Skjeldal, men skuddet går utenfor.

Med 15 minutter igjen har Odd godt kontroll på kampen, selv om målene så langt i omgangen uteblir.

Med 8 minutter igjen gjør Odd enda et bytte. Ut gikk Bork Bang-Kittilsen, og inn kommer Balder Hansen.

Helt på tampen er Ole Erik Midtskogen råsterk i duellen, og får skutt inn 2-0. Like etter blåser dommeren av, og kampen er ferdig.