Tap mot HamKam

Det ble en tung lørdag på Falkum.

Annonse:

I julivarmen på Skagerak Arena startet Odd med følgende lag: Hansen, Ruud, Owusu, Hagen, Miettinen, Skjeldal, Norø Ingebrigtsen, Jørgensen, Svendsen, Midtskogen og Tewelde.

 

De første minuttene er det ikke mye som skjer, men begge lag viser tidlig farligheter på dødballer. Vår første ordentlige sjanse kommer på en corner fra Ruud. Han svinger ballen innover i feltet og etter litt klabb og babb får Miettinen satt ballen i mål. Dessverre så annulleres målet på grunn av hands på en av situasjonene. Like før hadde vår finske midtstopper headet ballen like utenfor etter corner.

 

Noen minutter etter det annullerte målet får HamKam sitt ledermål. HamKam er gode og tunge på dødball de også, og Norheim stanger en Simenstad-corner kontant i det nærmeste hjørnet.

 

Etter scoringen har Odd en del ball, og det resulterer i flere cornere. Ruud, som for øvrig spilte sin 400. kamp borte mot Rosenborg forrige helg, slår en glimrende corner. Den ender på hodet til Norø Ingebrigtsen som setter ballen enkelt i mål. Utligning!

 

Resten av første omgang er det ikke mange sjanser å snakke om. De siste serierundene er det flere supportergrupperinger som har gjennomført protestaksjoner mot VAR, og i det 35. minutt kaster Oddrane tennisballer inn på banen for å vise sin motstand mot VAR.

 

I pausen gjør Odd kveldens første bytte når Owusu går ut og Ivancevic kommer inn. De første 10 minuttene av andre omgang er preget av få sjanser, men at Odd har ballen mye i etablert angrep. Etter 63 spilte minutter skjer det som ikke skulle skje, og igjen havner vi under. Sørås får kjempetreff fra distanse, og bortelaget tar igjen ledelsen. 

Etter scoringen kommer det to nye Odd-bytter skjer når Ruud og Tewelde forlater banen til fordel for Aas og Njie. 

De neste 10 minuttene er preget av få sjanser hvor HamKam forsvarer seg godt. I det 83. minuttet gjør Dokken kveldens siste bytter når Solholm Johansen og Oliver Hagen erstatter Midtskogen og Svendsen. 

Vi forsøker å skape et trykk på slutten, men bortelaget rir dessverre stormen av og det ender med tap på Falkum. 

 

Vår neste hjemmekamp spilles 28. juli kl. 17.00 mot Strømsgodset. Du kan allerede nå kjøpe billetter HER.

 

Annonse fra Eliteserien: