Unge talenter på Skagerak Arena

Denne helgen gjennomføres NTF Elitetiltak G14 på Skagerak Arena.

Annonse:

NTF Elitetiltak er en turnering hvor toppklubbenes 14-åringer møtes til jevnbyrdig motstand for videre utvikling. Spillerne som deltar på dette er de som har kommet lengst i sin utvikling i sin årgang. 

Odd stiller med et sammensatt lag med spillere fra flere klubber i regionen. Klubber som Odd, Siljan, Storm, Pors og Herkules er representert. Dette er i tråd med Telemarksmodellen, som handler om at spillerne skal kunne være i sin breddeklubb lengst mulig. Et slikt Elitetiltak er derfor viktig for å kunne måle seg mot jevnbyrdig motstand og få nye referanser på hvor det nasjonale nivået ligger. 

Hovedtrener for Odd sitt lag er Erik Waage. Han ser frem til turneringen.
"Dette er en veldig fin anledning å få referanser mot god motstand fra andre steder i Norge etter å ha hatt en vinteroppkjøring i både klubbregi og i regi av NFF Telemark. Vi kommer til å ha fokus på å få frem vårt spill, både defensivt og offensivt. Vi har et ønske om å fremstå tydelig i både høyt og lavt press, samtidig ønsker vi også å fremstå tydelig når vi selv har ballen. Det er spillere fra ulike klubber, så vi kommer også til å ha mye fokus på å skape trygghet slik at alle får ut sitt potensiale på banen." 

De deltakende klubbene på årets Elitetiltak er Odd, Sandefjord, Vålerenga, Grorud, Jerv, Mjøndalen, Kristiansund, Skeid, Start, Haugesund, KFUM og Sarpsborg 08. Kampene spilles på Skagerak Arena og Treningsbanen gjennom hele helgen. Det er åpent for publikum, hvor inngang 5 benyttes. Det er også mulig å streame alle kampene direkte. Mer informasjon om det her.

Dersom du har lyst til å ta turen til Skagerak Arena for å se de kommende Eliteserie-spillerne i aksjon, finner du kampoppsettet her.  

Annonse fra Eliteserien: