Vellykka klubbdag på Eidanger!

Onsdag 2. oktober arrangerte vi en flott klubbdag hos Eidanger IL, og for en suksess det ble!

Annonse:

Autografer, selfies og nydelig vær!
Det ble et deilig kaos på Eidanger da våre A-lagsspillere ankom klubbhuset. Sammen med Eidanger og Stridsklev IL hadde vi invitert medlemmer til en trivelig kveld. Barna flokket seg rundt spillerne i jakt på autografer og selfies.

Leder for privatmarked i Odd, Anders Løkken, er fornøyd med arrangementet.

- Først og fremst er det jo veldig gøy å se at det kommer så mye folk. Dette er en fin måte for både trenerteam, spillere og oss i administrasjonen til å møte fotballglade mennesker. I perioden vi er inne i nå så er det også ekstra godt å se at Odd betyr mye for veldig mange.

Aktiviteter, konkurranser og merch
Det var stor aktivitet på fotballdart, fartsmåleren og blinken fra SpareBank1 Sør-Norge, hvor deltakerne fikk testet sine ferdigheter. Vi hadde også spennende konkurranser med "Spinn og Vinn" gjennom dagen, noe som skapte ekstra spenning og engasjement. I tillegg var Falkum Sport til stede og solgte bra med Odd-merchandise, noe som ga de fremmøtte muligheten til å sikre seg supporterutstyr.

Innsikt fra Kenneth Dokken
For de som ønsket å lære mer om hvordan A-laget jobber, holdt hovedtrener Kenneth Dokken et innsiktsfullt foredrag om hverdagen på Skagerak Arena. Han ga innblikk i treningsmetoder og taktiske tilnærminger.

En fantastisk dag for alle
Både store og små koste seg på klubbdagen, og vi i Odd er takknemlige for at vi fikk muligheten til å gjennomføre denne klubbdagen hos Eidanger IL.
Tusen takk til alle som møtte opp og bidro til å gjøre dette til en fin dag!

 

Annonse fra Eliteserien: