«Maten er halve føda»
Det er tre ting som skal til for å bli en god fotballspiller. Det er trening, kombinert med søvn, hvile og skikkelig god mat.
Paco er veldig fornøyd med å signere J&G til å lage mat for sport.
Både Lars Ludvig og Paco presiserer at det er ikke gourmet mat som skal stå på menyen til Odd gutta, men skikkelig god hjemmelaget mat. Retter som er laget fra bunnen av med sesongens råvarer, gjerne kortreist og bærekraftig.
På kampdag kan «VIP» gjestene se frem til en god gammeldags søndagsmiddag, som også vil være sesong basert . Det er nærmere 350 små og store gjester som skal bespises før avspark på en vanlig hjemmekamp for Odd. På Skagerak Arena er det god plass til å ta imot store grupper. Her er det store lokaler som gir oss muligheter som ikke er på restauranten i byen. De gleder vi oss til å ta i bruk, sier Lars Ludvig og Mateusz. Tenk julebordsesongen neste år. Da kan vi si ja til «alle»
Vi skal tilby mat og drikke til kurs, konferanse, bryllup, konfirmasjon og jubileum, så det er bare å ta kontakt. Vi begynner med oppkjøring litt forsiktig i januar , men vil være like klare som A-laget til sesongstart i begynnelsen av april.
Vi gleder oss til å kunne selge «Jacob & Gabriel» til våre Oddpartnere, og gleder oss til å spise oss gjennom sesongen. Det er store forventninger både til spillere og kokker dette året.
Vi har ikke ubegrenset antall plasser på kampdag , så vil du sikre deg gode mat & fotballopplevelser i 2023 så ta kontakt, sier [email protected]